MÜŞTERİLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE İPTAL EDİLEN İHALE

Bilindiği üzere Pandemi Corona Covid-19 yüzünden bırakın kuşların transferini insan trafiğinin ve seyahatlerinin bile neredeyse imkansız olduğu bir süreç yaşadık ve hala yaşıyoruz. Andreas Drapa ihalesinde söz konusu kuşları ülkemize getiremedik ve getiremiyoruz. Söz konusu ihalede kuşları alan arkadaşlarla görüşmelerimiz sonucu kuşların ülkemize gelme sürecinin belli olmaması dolayısıyla dahada bekleyemiyeceklerini belirttiler. İlgili kişilerin yatırdıkları ücretler kendilerine iade edilecektir.

Andreas Drapa bu konuda ısrarcı olması üzerine konu kendisine anlatılmış olup imkanı varsa kuşları Türkiye'ye getirmesi talep edilmiş bu teklifimizide red etmiş olup , şuanda sosyal medyada hakkımızda karalama çalışmaları yapmaktadır. 

Söz konusu kişiden kuşlar teslim alınmamış olup kendisinin hak iddiasında bulunması tamamiyle kendi kişisel problemidir. 

Kendisine hak vermemek mümkün değildir. Şuanda kuş satamadığı için olsa gerek zorla ve ısrarla site üyelerimin kuşlarını istememesine rağmen kuşları hala satmak istemektedir. Kuşlarını bu saygısız ve anlayışsız tutumu yüzünden almak istemiyor ve site olarak aracı olmak istemiyoruz...

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR...